English

 

 

 

 

 

 

 

 

BizConnect7 ©2009 All rights reserved         BIZCONNECT7 je konsultantska kuća iz oblasti unapredjivanja poslovanja kompanija. Sa sedištem u Beogradu, firma je idealno pozicionirana za pružanje pomoći stranim kompanijama u nastupu na tržištu Srbije, pronalaženju potencijalnih kupaca, poslovnih partnera, distributera i dobavljača na ovom tržištu.

         Pomažemo klijentima da uspostave kontakt sa ključnim osobama iz privrede i relevantnih državnih institucija, da organizuju i prate rad lokalnih distributera, dobavljača i poslovnih partnera, kao i da prevazidju brojne prepreke za poslovanje u Srbiji.


         BIZCONNECT7 takođe pruža usluge firmama koje su već prisutne na tržištu Srbije ali žele da unaprede svoj način rada u cilju postizanja boljih poslovnih rezultata.

          Usluge koje nudimo su namenski skrojene prema potrebama svakog pojedinačnog klijenta i usmerene ka što bržem ostvarenju Vaših poslovnih ciljeva. Na usluzi su Vam stručnjaci sa dokazanim praktičnim iskustvom iz različitih oblasti unapređenja poslovanja.

Spisak usluga koje nudimo izmedju ostalog uključuje i sledeće:

- Formiranje najbolje strategije ulaska na tržište, odnosno načina poboljšanja postojećeg poslovanja
- Selekcija potencijanih poslovnih partnera na bazi ispitivanja tržista, provera poslovanja, obilazaka firmi i ličnih intervjua
- Analiza konkurencije: kompanije već prisutne na tržištu, njihova poslovna strategija, organizacija, ponuda, cenovna politika itd.
- Registracija preduzeća, pomoć oko početne organizacije firme, selekcija i kontrola rada zaposlenih
- Organizacija poseta i poslovnih sastanaka
- Prisustvovanje bitnim poslovnim sastancima, pružanje profesionalne pomoći, podrške i saveta
- Opšte informacije o tržištu i pojedinim sektorima ekonomije
- Detaljne analize pojedinih segmenata tržišta, pravljenje namenskih izveštaja shodno potrebama klijenata (informacije o traženom sektoru, spisak ključnih kontakata u privatnom i državnom sektoru, spisak potencijalnih poslovnih partnera, mogučnosti za povećanje prodaje i sl.)

         Uprkos brojnim problemima Srbija pruža mnogo mogućnosti za poslovanje i može se posmatrati kao samostalno tržište ili kao regionalni centar koji bi pokrivao tržišta jugoistočne Evrope. Stotine stranih kompanija već sada uspešno posluju u Srbiji. Ukoliko biste i Vi želeli da im se pridružite BIZCONNEC7 Vam u tome može pomoći. Pogledajte naš vebsajt ili nas kontaktirajte za nezavistan profesionalni savet i praktičnu podršku na terenu.