English


 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


BizConnect7 ©2009 All rights reserved


 

 

Nebojša Milićević
Vođa projekta

 

 

       Posle dvadeset godina rada  u prodaji, marketingu i poslovnom savetovanju u zemlji i inostranstvu, Nebojša Milićević je jedan od retkih konsultanata sa praktičnim „terenskim“ iskustvom u razvijanju i unapredjivanju poslovanja.

       Tokom karijere pomogao je firmama kao što su DU PONT, MOULINEX, BEARMACH, PIAGGIO i DRENIK ND da zauzmu vodeća mesta na tržištima Srbije i regiona. Rad u multinacionalnim i domaćim firmama omogućio mu je puno razumevanje želja i mogućnosti različitih kompanija, metoda prevazilaženja kulturoloških razlika i najboljih načina za pokretanje dugoročne poslovne saradnje u interesu svih zainteresovanih strana.

       Tokom rada na poziciji Direktora za trgovinu i investicije pri Trgovinskom odeljenju Britanske ambasade u Beogradu, Nebojša je pomogao mnogim britanskim i multinacionalnim kompanijama da se pozicioniraju na tržištu Srbije i povećaju svoje promete. Iz ovako uspešne karijere proisteklo je bogato medjunardno iskustvo u poslovanju, praktično poznavanje domaćeg tržišta i širok spektar poslovnih i ličnih kontakata koji se mogu pokazati ključnim za uspeh Vaše firme na tržištu Srbije.

 

 

Aleksandar Jovanović

Viši savetnik - Optimizacija poslovnih procesa (LEAN, 5S)

 

 

           Aleksandar je inženjer sa više od 35 godina iskustva u proizvodnji, prodaji, marketingu i poslovnom savetovanju. Poslednjih 20 godina radio je za multinacionalne kompanije širom sveta: DU PONT (Holandija, Švajcarska), MARMON GROUP i LOUSIANA PACIFIC (SAD), ROYAL GROUP TECHNOLOGIES i KAYCAN (Kanada).

        Njegova krilatica je „uradi bolje“. Uspesi na poslu su rezultovali brojnim unapredjenjima i značajnim profesionalnim nagradama.

        Od 1990. godine, kada se prvi put susreao sa LEAN principima, Aleksandar je uspešno primenio LEAN u nizu firmi postižući odlične rezultate. Ovi rezultati su pokazani kroz značajne uštede od preko milion dolara po firmi. Lista klijenata uključuje SHEPHERD PRODUCTS, PLASTMO, MILTON DISTRIBUTION, OMEGA, RGT ROYTEC, MARMON GROUP, LP, COLSON CANADA and DU PONT

 

 


Božidar Kačunković

Viši savetnik - Marketing


           

           Božidar je svoje bogato iskustvo stekao radeći sa kompanijama kao što su COCA-COLA, PROCTER & GAMBLE, BRITISH AMERICAN TOBACCO, REEMTSMA, TOYOTA, US STEEL, MERCEDES BENZ i druge. Njegovo iskustvo u promociji domaćih brendova se proteže u širokom rasponu od Ministarstva turizma do KNJAZ MILOŠ-a, brenda DUEL i ostalih.

          Božidareva ekspertiza pokriva različite oblasti marketinga kao što su organizacija i restruktiranje marketing timova, analiza istraživanja tržišta i navika potrošača, strateško planiranje, kreiranje/prilagodjavanje marketinških strategija, stvaranje i razvoj brendova, produkcija kreativnih rešenja sa optimalnim produkcionim timom,  izvodjenje brend plana uz superviziju media strategije i media plana, sve vrste  aktivnosti na mestu prodaje/konzumacije. Ekspertiza pokriva i usluge evaluacije postojećih kampanja ili jednokratnih marketing projekata.

          Posle godina rada za firme kao što su SAATCHI & SAATCHI Balkan, SCHOLZ and FRIENDS, BATES, KNJAZ MILOŠ i UKT Marketing Consulting, Božidar je danas marketing konsultant i sastavni deo projekata čiji je cilj ne samo uspešno uvodjenje već i pravilno pozicioniranje proizvoda/brendova na tržištu Srbije

         

 

     
   
 

 

 

Nebojša Mihailović
Viši savetnik – poslovno pravo i nekretnine


 


       Posle dobijanja diplome Pravnog fakulteta u Beogradu, Nebojša je 1989. godine započeo samostalnu advokatsku delatnost.

       Poseduje veliku iskustvo u svim oblastima prava bitnim za uspešno poslovanje kompanija u Srbiji. Specijalizovao se za predmete iz oblasti trgovinskog prava (statusne stvari, naplate potraživanja, zastupanje privrednih društava, konsalting), obligacionog prava, kompletan konsalting i zastupanje prilikom investicija i gradjevniskih projekata, gradjansko i radno pravo. Već godinama se bavi pružanjem usluga u oblasti prometa nekretnina.

       Nebojšina trenutna lista klijenata sadrži kako inostrane (SWATCH SWISS WATCHES, NOVA YOUNG & RUBICAMA, MAC STEEL Intl. UK Ltd, TRENKWALDER itd.),  tako i domaće kompanije i organizacije (KOŠARKAŠKI SAVEZ SRBIJE, NARODNO POZORIŠTE Beograd, DON TRADE COMPANY, LUKAFOOD, AUDIOTEXT DS, FERROMET i dr.).  

 

 

 

 

Prof. dr Bilgin Tiryakioglu
Viši savetnik - Poslovno pravo (Turska)

 

       Dr. Tiryakioglu je visoko cenjeni ekspert za medjunarodno pravo sa više od 20 godina radnog iskustva u ovoj oblasti. Objavila je veći broj radova iz oblasti medjunarodne trgovine, stranih investicija i zakona o državljanstvu i stranim državljanima. dr Tiryakioglu je vodila Katedru za medjunarodno pravo na Univerzitetu Ankara (Turska) i bavila se istraživačkim radom kao Fulbright-ove stipendista na Washington College of Law, American University. Trenutno je profesor prava na Bilkent univerzitetu i bavi se pružanjem pravnih usluga iz oblasti privrednog prava u Turskoj.

       Među klijente dr Tiryakioglu spadaju jedan od vodećih američkih investicionih fondova, turska investiciona banka i čitav niz tazličitih firmi iz Turske i inostranstva.

 

 

Spoljni saradnici

       Ponosni smo na činjenicu da smo imali prilike da saradjujemo sa velikim brojem stručnjaka iz različitih oblasti poslovanja. U svakom projektu je najbitnije poznavati ljude koji zaista znaju svoj posao i mogu stvari promeniti na bolje. Na osnovu Vaših potreba ćemo okupiti tim vrhunskih profesionalaca sposobnih da Vam izadju u susret i na najbolji način obave povereni zadatak.